31 de maig 20h

 Carpadiem

Companyia: L’antònima
Autoria i direcció: Vicent Tur
Intèrprets: Imma Puerto, Hèctor Bonet, Carol Bonet

Durada: 65 min
Idioma: CAT

L’antònima  és una nova companyia professional de teatre eivissenca sorgida en part del grupde de teatre de l'institut d'estudis eivissencs i en part del desaparegut grup l'increat  teatre. A l'antònima senten predilecció per la comèdia en quasevol de les seves formes.

'Streaming extrem' és una crítica, des del mirall irònic del teatre i amb un to de comèdia àcida,  a les noves formes d’entreteniment individualistes. vivim en una societat cada vegada més enganxada a les pantalles i més dependent de la tecnologia per divertir-se. Una societat on cada vegada la gent se sent més sola. 'Streaming extrem' és una obra per a tots els públics, però aferrada a l'actualitat, així que funcionarà millor com més familiaritzat estigui l'espectador amb les noves tendències d'oci.

Lluïsa i Ramon són la parella més sedentària del món: no es mouen mai de les seues còmodes poltrones, davant de la tele o del mòbil o de les ulleres de realitat augmentada. no parlen amb  ningú, excepte amb la dona de fer net. al llarg d’una hora tractaran de convèncer els espectadors que la seva vida és la millor possible. N’estan tan segurs, que són capaços de portar portar la seua forma de viure fins a les darreres conseqüències.


Comprar entradas