20 de enero 20 h


Direcció:
UNAIUNA (Laura Lliteras i Marina Fullana)
Coreografia: UNAIUNA amb col·laboració dels intèrprets.
Dramatúrgia: Marc Villanueva
Intèrprets: Joan Ferré, Ioar Labat, Joan Vila, Javier de la Asunción. (Oscar Pérez)
Espai Sonor: Joan Vila
Disseny de l'espai: Isabel Joaniquet
Disseny d’il·luminació: Juanro Campos
Disseny i confecció de vestuari: Valleriola
Mirada externa: Gina Suiriá i Jesús Benzal
Tècnic: Juanro Campos, Gemma Abellan
Producció executiva: Raül Perales
Coproducció: Teatre Principal de Palma, Dansa Metropolitana, Tanz Haus Zurich, Eima, Estruch, Institut d’Estudis Balearics.
Amb col.laboració: Teatre del Mar, Pasoa2 Certamen coreográfico, Centre cívic Cotxeres Borrell, Sa Nau dansa, La Mercè i Escena Poble nou.
Durada: ??? + col·loqui

Scroll es planteja com un dispositiu coreogràfic, escènic, i immersiu on conviuen els intèrprets, la càmera, la pantalla, i el públic. Des del minut zero de l’inici de l’espectacle, s’introdueix a l’espectador en poder decidir sobre l’ús del seu dispositiu, en un espai on normalment no està permès l’ús dels mòbils. Amb aquest acte trenquem la quarta paret i introduïm l’espectador en el món Scroll . On presentarem un discurs elaborat d’autocritica,
on s’oferiran preguntes però no respostes, i on l’espectador “aparentment” acabarà decidint que vol veure i que no, en definitiva acabarà fent l’acció “fer scroll”.

De la mateixa manera que trenquem la quarta paret, trenquem els rols preestablerts, és a dir a sobre l’escena tothom tindrà el mateix pes, intèrprets, músic, càmera, mòbil i pantalla.
Per tant la relació d’aquests quatre rols es lligarà a través del dispositiu comú entre tots: el mòbil.

Això ens obliga a investigar i estar al dia de les aplicacions i avenços tecnològics, per tal de no quedar-nos obsolets durant el procés de creació i poder oferir una realitat ajustada al discurs.


Comprar entradas