Convocatoria residencia de escritura dramática 2024 Teatre del Mar/Fundació SGAE

Esta convocatoria está destinada a autores/as residentes en las Illes Balears, socios/as de la Sociedad General de Autores y Editores, con proyectos de escritura dramática para los que el Espacio de Investigación puede ser un ámbito de ayuda y acompañamiento a la creación. 

El acuerdo con Fundación SGAE permite ofrecer una residencia artística de amplia duración, con el apoyo de un equipo de profesionales del ámbito de la dramaturgia, la creación, la dirección y la interpretación.

Las propuestas pueden presentarse hasta el 4 de marzo.

La selección del proyecto se dará a conocer durante el mes de marzo.



Descarga las bases de la convocatoria      









Convocatoria residencias artísticas 2024

Aquesta convocatòria està destinada a artistes o col·lectius amb projectes de residència per als quals l'Espai de recerca del TdM pot aportar recursos d'acompanyament.
Les propostes es poden presentar fins al 26 de febrer.
La selecció dels projectes es donarà a conèixer el mes de març


      Descarga las bases de la convocatoria               
                          

        







Residències artístiques del Teatre del Mar

 
Des de l'any 2010 l'Espai de recerca del Teatre del Mar ha acollit projectes d’investigació teatral, amb la intenció de donar suport als  processos de creació artística, posam a disposició de companyies, col·lectius i creadors, un espai de treball, assessorament, acompanyament i recursos tècnics.
L’objectiu és el suport en el camp de la investigació, la innovació i la creació en arts escèniques, amb una especial mirada a la nova dramatúrgia i als nous llenguatges teatrals.